“Nem szeretnék nélkülözni azért, mert rokkant vagyok.”
“Szeretnék minőségi életet élni rokkantként is.”

Munkahelyi vagy közlekedési baleset folytán maradandó egészségkárosodást szenvedett, így rokkanttá vált? Munkáltatója vagy a biztosító nem téríti meg a társadalombiztosítással már nem fedezett, egyéb károkat?
work-accidents7

Ügyfelünk egy munkahelyi baleset után rokkanttá vált, és azon felül, hogy meg kellett birkóznia rossz egészségi állapotával, azzal is szembesült, hogy a rokkantság miatt soha többé nem dolgozhat a szakmájában. Megélhetése bizonytalanná vált, és folyamatos orvosi kezelésre, terápiára, orvosi segédeszközökre szorult. A baleset bekövetkezte után munkáltatója nem informálta kellőképpen, ezáltal sokáig nem is tudta, hogy a rokkant nyugdíjon kívül kaphat olyan kártérítést, amely segítségével jobb életszínvonalon élhet.

Ön is meg szeretné könnyíteni életét, és kihasználna minden adódó lehetőséget, hogy újra teljes életet élhessen?  

Ügyfeleink általában félnek attól, sosem lesz annyi pénzük, hogy tényleg jó orvoshoz, terapeutához forduljanak, akik hozzáértéssel segítik gyógyulásukat. Félnek, hogy a kártérítési összeg nem fedezi a hosszútávú megoldásokat, az orvosi segédeszközöket, a lakásátalakítást. Túl bonyolultnak találják a kártérítéssel kapcsolatos ügyintézést, és úgy érzik, nem képesek harcolni a biztosítóval vagy munkáltatójukkal szemben.

Habár egészségét nem tudjuk visszaadni, de kártérítési ügyekre szakosodott jogi partnereink képesek megszerezni azt a lehető legmagasabb kártérítést, amelyet balesete, sérülése miatt jogilag indokolt lenne, hogy megkapjon, amely pénzösszeget a gyógyulásra, rehabilitációra és a szükséges ápoltatásra fordíthat. Ráadásul ügyét kizárólag sikerdíj ellenében képviselik, így abban segítenek, hogy először is hozzájusson a felépüléshez szükséges kártérítéshez. A kártérítés összege nem csak attól függ, hogy hány százalékban állapították meg az egészségkárosodást. Kérje szakértői tanácsunkat!
Curved_Chair_Stairlift_by_Area

Ne dőljön be a biztosítók kedvezőnek tűnő ajánlatainak!

A BalesetUtán.hu olyan profi jogi szakértő partnerekkel dolgozik, akik csak és kizárólag kártérítésekkel foglalkoznak. A kifejezetten baleseti kártérítésekre szakosodott specialistáink nem hagyják egyedül ügyfeleiket a biztosítókkal és károkozókkal szemben, vállalják a problémás ügyeket is. A sikerdíjas szolgáltatás azt jelenti, nem kérünk előre pénzt az Ön jogi képviseletéhez, az ügyvédi munkadíjat csakis a sikeres kártérítési eljárás után számoljuk fel.

A biztosítókat nehéz elérni, de ha sikerül is, nem könnyű velük hadakozni. Általában nevetségesen kis összeget ajánlanak, a károsultak sokszor nem tudják, hogy a megítélt összegnél akár háromszor-négyszer több kártérítést is kaphatnának.
m_uzi_tcs_2_640_w_290_h_290_sorszam_

Miért jobb, ha jogi szakértőnk képviseli az Ön érdekeit?

  • Mert csak kártérítési ügyekkel foglalkozik, így nagy tapasztalattal rendelkezik.
  • Mert nem az Ön ügye lesz az első kártérítési ügye ebben az évben.
  • Mert a kártérítési jogszabályok folyamatosan változnak, ő ezeket nyomon követi, így nem kerüli el semmi újdonság a figyelmét.
  • Mert megfelelő szakértői kapcsolatokkal rendelkezik a kártérítések területén.

Kérdése van baleseti kártérítését illetően?

Ha Ön bizonytalan kártérítésének összegét, illetve az eljárás folyamatát tekintve, keressen minket a Kapcsolat menüpontban található elérhetőségek valamelyikén – hívjon telefonon vagy írjon emailt – , és készséggel válaszolunk kérdéseire. Ha szeretne részt venni ingyenes személyes konzultációnkon, adja meg adatait jobboldalt, és kérjen időpontot!