“Szeretném újra mozgatni a lábamat!”
“Jó lenne, ha képes lennék újra tárgyakat megfogni a kezemmel.”

 

Lebénult egy balesetben? Maradandó egészségkárosodást szenvedett, amely következtében munkaképessége csökkent? Nem Ön volt a felelős, de a biztosító mégis kiszúrná a szemét egy olyan összeggel, amely valószínűleg a kezelések költségeit sem fedezné?

bénulás rehabilitáció

Ügyfelünknek egy országúti motorbalesetben sérült a gerincvelője, amely során lebénult. Károsodtak az érzőidegpályák és a mozgatópályák is, ezáltal végtagjait se mozgatni nem képes, se nem érzi a fájdalmat, a tapintást és a hőt. A műtét utáni lábadozási idő nagyon hosszúra nyúlt. A kórházat elhagyva ügyfelünk és családja a bénulás miatt egy teljesen új és nehézkes életmódra tért át, szükséges volt ápoló felvétele is, hiszen ügyfelünk már nem tudta ellátni önmagát, munkáját, hétköznapi teendőit, és felesége vált a családfenntartóvá. A bénult beteg rehabilitációjának alapja a rendszeres és megfelelő gyógytorna és fizioterápia, így passzív mozgatással és a valamennyire működő izmok mozgatásával növelhető az izmok ereje és a mozgástartomány. De általában kis javulás is csak nagyon nehéz, hosszú és kitartó munkával érhető el. A baleset után pár hónappal vagy évvel ügyfelünkön másodlagos műtéti megoldásokat is végrehajtanak majd annak reményében, hogy képessé váljon bizonyos alapmozgások végrehajtására. Ám ez újabb költségekkel járó beavatkozás, amelyet a biztosító által megítélt összeg egyáltalán nem fedez, amely a eddigi nagyobb rehabilitációs kiadásokra, a megélhetésre sem volt elég.

Szeretné a lehető legjobb szakembereket felfogadni, akik esetleg tudnak segíteni?  

Ügyfeleink gyakran félnek attól, sosem lesz annyi pénzük, hogy tényleg jó orvoshoz, terapeutához, gyógytornászhoz forduljanak, akik hozzáértéssel segítik gyógyulásukat. Félnek, hogy a kártérítési összeg nem fedezi a hosszútávú megoldásokat, a bénulás rehabilitációját, a lakásátalakítást, a segédeszközöket. Túl bonyolultnak találják a kártérítéssel kapcsolatos ügyintézést, úgy érzik, szélmalomharcot vívnak a biztosítóval vagy munkáltatójukkal szemben.

 Habár a mozgás örömét, teste egészségét nem tudjuk visszaadni, de kártérítési ügyekre szakosodott jogi partnereink képesek megszerezni azt a lehető legmagasabb kártérítést, amelyet balesete, sérülése miatt jogilag indokolt lenne, hogy megkapjon, amely pénzösszeget a gyógyulásra, rehabilitációra és a szükséges ápoltatásra fordíthat. Ráadásul ügyét kizárólag sikerdíj ellenében képviselik, így abban segítenek, hogy először is hozzájusson a felépüléshez szükséges kártérítéshez.

Bénulás

Ön is szeretné megkönnyíteni életét, és kihasználna minden adódó lehetőséget, hogy teljesebb életet élhessen?

A BalesetUtán.hu olyan profi jogi szakértő partnerekkel dolgozik, akik csak és kizárólag kártérítésekkel foglalkoznak. A kifejezetten baleseti kártérítésekre szakosodott specialistáink nem hagyják egyedül ügyfeleiket a biztosítókkal és károkozókkal szemben, vállalják a problémás ügyeket is. A sikerdíjas szolgáltatás azt jelenti, nem kérünk előre pénzt az Ön jogi képviseletéhez, az ügyvédi munkadíjat csakis a sikeres kártérítési eljárás után számoljuk fel.

A biztosítókat nehéz elérni, de ha sikerül is, nem könnyű velük hadakozni. Általában nevetségesen kis összeget ajánlanak, a károsultak sokszor nem tudják, hogy a megítélt összegnél akár háromszor-négyszer több kártérítést is kaphatnának.

Miért jobb, ha jogi szakértőnk képviseli az Ön érdekeit?
  • Mert csak kártérítési ügyekkel foglalkozik, így nagy tapasztalattal rendelkezik.
  • Mert nem az Ön ügye lesz az első kártérítési ügye ebben az évben.
  • Mert a kártérítési jogszabályok folyamatosan változnak, ő ezeket nyomon követi, így nem kerüli el semmi újdonság a figyelmét.
  • Mert megfelelő szakértői kapcsolatokkal rendelkezik a kártérítések területén.

Kérdése van baleseti kártérítését illetően?

Ha Ön bizonytalan kártérítésének összegét, illetve az eljárás folyamatát tekintve, keressen minket a Kapcsolat menüpontban található elérhetőségek valamelyikén – hívjon telefonon vagy írjon emailt – , és készséggel válaszolunk kérdéseire. Ha szeretne részt venni ingyenes személyes konzultációnkon, adja meg adatait jobboldalt, és kérjen időpontot!