“Szeretnék újra teljes életet élni!”
“Szeretném rendesen használni a kezem, hogy ellássam hétköznapi feladataimat.”

 

Egy munkahelyi baleset során elveszítette ujjperceit? Roncsolódtak lábujjai egy autóbaleset következtében? Önhibáján kívül maradandó egészségkárosodást szenvedett, a biztosító pedig kiszúrná a szemét egy jelentéktelen összeggel?

Ügyfelünk sokáig egy fémalkatrész-gyártó üzemben dolgozott, ahol egy szerencsétlen mozdulattal levágta középső ujja első két ujjpercét és a mutató ujját. A csonkolásos balesetben nagyon sok vért veszített, sokkos állapotban szállították kórházba, ahol megfelelően ellátták. Hosszú és fájdalmas volt a gyógyulás, lelkileg is megviselte. Ez a sajnálatos eset a teljes életére kihat, a csonkolás miatt soha többé nem dolgozhat a szakmájában. Habár ujjait nem kaphatja vissza, ma már léteznek olyan élethű ujjprotézisek, amelyekkel a későbbiekben talán teljes életet élhet, amelyek funkcionálisan és esztétikailag is megállják helyüket, ám ezek nem olcsók. Munkáltatója szerint nem jár neki semmilyen vagy csak minimális összegű kártérítés, holott teljes körűen neki kellene megtéríteni a gyógyulási, rehabilitációs költségeket.

 

Ön is meg szeretné könnyíteni életét, és kihasználna minden adódó lehetőséget, hogy újra minőségi életet élhessen?

Ügyfeleink gyakran félnek attól, sosem lesz annyi pénzük, hogy tényleg jó orvoshoz, terapeutához, szakemberhez forduljanak, akik hozzáértéssel segítik gyógyulásukat. Félnek, hogy a kártérítési összeg nem fedezi a hosszútávú megoldásokat, protéziseket, a kieső munkabért. Túl bonyolultnak találják a kártérítéssel kapcsolatos ügyintézést, úgy érzik, nem képesek harcolni a biztosítóval vagy munkáltatójukkal szemben. 

Habár ujjait, csonkolt testrésze épségét nem tudjuk visszaadni, de kártérítési ügyekre szakosodott jogi partnereink képesek megszerezni azt a lehető legmagasabb kártérítést, amelyet balesete, sérülése miatt jogilag indokolt lenne, hogy megkapjon, amely pénzösszeget a gyógyulásra, rehabilitációra és a szükséges ápoltatásra fordíthat. Ráadásul ügyét kizárólag sikerdíj ellenében képviselik, így abban segítenek, hogy először is hozzájusson a felépüléshez szükséges kártérítéshez.

Ne dőljön be a biztosítók látszólag kedvező ajánlatainak!   

csonkolás

A BalesetUtán.hu olyan profi jogi szakértő partnerekkel dolgozik, akik csak és kizárólag kártérítésekkel foglalkoznak. A kifejezetten baleseti kártérítésekre szakosodott specialistáink nem hagyják egyedül ügyfeleiket a biztosítókkal és károkozókkal szemben, vállalják a problémás ügyeket is. A sikerdíjas szolgáltatás azt jelenti, nem kérünk előre pénzt az Ön jogi képviseletéhez, az ügyvédi munkadíjat csakis a sikeres kártérítési eljárás után számoljuk fel.

A biztosítókat nehéz elérni, de ha sikerül is, nem könnyű velük hadakozni. Általában nevetségesen kis összeget ajánlanak, a károsultak sokszor nem tudják, hogy a megítélt összegnél akár háromszor-négyszer több kártérítést is kaphatnának.

Miért jobb, ha jogi szakértőnk képviseli az Ön érdekeit?
  • Mert csak kártérítési ügyekkel foglalkozik, így nagy tapasztalattal rendelkezik.
  • Mert nem az Ön ügye lesz az első kártérítési ügye ebben az évben.
  • Mert a kártérítési jogszabályok folyamatosan változnak, ő ezeket nyomon követi, így nem kerüli el semmi újdonság a figyelmét.
  • Mert megfelelő szakértői kapcsolatokkal rendelkezik a kártérítések területén.

Kérdése van baleseti kártérítését illetően?

Ha Ön bizonytalan kártérítésének összegét, illetve az eljárás folyamatát tekintve, keressen minket a Kapcsolat menüpontban található elérhetőségek valamelyikén – hívjon telefonon vagy írjon emailt – , és készséggel válaszolunk kérdéseire. Ha szeretne részt venni ingyenes személyes konzultációnkon, adja meg adatait jobboldalt, és kérjen időpontot!