“Ha lehetséges, szeretném visszanyerni a látásom.” 
“Látássérültként is szeretnék teljes életet élni.”

Egy munkahelyi balesetben maradandóan megsérült a szeme, ezáltal csökkent a látása, esetleg megvakult? Munkáltatója nem tájékoztatta megfelelően a szemsérülés utáni kártérítésről, a biztosító keveset ajánlott?

Egy korábban ipari üzemben dolgozó ügyfelünknek egy véletlen munkahelyi baleset során fém szilánkok fúródtak szemeibe, és ezáltal egyik szemére teljesen, másik szemére részlegesen megvakult. Az orvosok szerint a részlegesen vak szem a későbbiekben talán műtéttel javítható, ám erre semmi biztosíték nincs. A szemsérülés után ügyfelünknek egy teljesen új életformát kellett megtanulnia. Lakását akadálymentesíteni szükséges, többféle rehabilitációt kell elvégeznie. Mivel felnőttkorában vesztette el látását, alkalmazkodnia kell az új állapothoz, amely fizikailag és lelkileg is megterhelő feladat. Be kell szereznie és el kell sajátítania az új eszközök használatát, képeznie szükséges magát ahhoz, hogy újra dolgozhasson egy teljesen más, új szakterületen. Azonban hazánkban még mindig elég alacsony a látássérültek foglalkoztatása, és a kieső havi jövedelmeket a biztosító általában nem veszi figyelembe.

Stock-image-White-Cane-1Szeretné a legjobb szakembereket igénybe venni, akik segíthetnek gyógyulásában?

Ügyfeleink gyakran félnek attól, sosem lesz annyi pénzük, hogy tényleg jó orvoshoz, terapeutához, pszichológushoz forduljanak, akik hozzáértéssel segítik gyógyulásukat, következő műtéteiket. Félnek, hogy a kártérítési összeg nem fedezi a hosszútávú megoldásokat, a rehabilitációt, a lakásátalakítást, a segédeszközök megvásárlását. Túl bonyolultnak találják a kártérítéssel kapcsolatos ügyintézést, úgy érzik, nem képesek harcolni a biztosítóval vagy munkáltatójukkal szemben.

Habár látását, szeme egészségét nem tudjuk visszaadni, de tapasztalt, kártérítési ügyekre szakosodott partnereink képesek megszerezni azt a lehető legmagasabb kártérítést, amelyet balesete, sérülése miatt jogilag indokolt lenne, hogy megkapjon, amely pénzösszeget a gyógyulásra, rehabilitációra és a szükséges ápoltatásra fordíthat. Ráadásul ügyét kizárólag sikerdíj ellenében képviselik, így abban segítenek, hogy először is hozzájusson a felépüléshez szükséges kártérítéshez. 

Ön is szeretné megkönnyíteni életét, és kihasználna minden adódó lehetőséget, hogy teljesebb életet élhessen?

2013_11_08_15-18-52

A BalesetUtán.hu olyan profi jogi szakértő partnerekkel dolgozik, akik csak és kizárólag kártérítésekkel foglalkoznak. A kifejezetten baleseti kártérítésekre szakosodott specialistáink nem hagyják egyedül ügyfeleiket a biztosítókkal és károkozókkal szemben, vállalják a problémás ügyeket is. A sikerdíjas szolgáltatás azt jelenti, nem kérünk előre pénzt az Ön jogi képviseletéhez, az ügyvédi munkadíjat csakis a sikeres kártérítési eljárás után számoljuk fel.

A biztosítókat nehéz elérni, de ha sikerül is, nem könnyű velük hadakozni. Általában nevetségesen kis összeget ajánlanak, a károsultak sokszor nem tudják, hogy a megítélt összegnél akár háromszor-négyszer több kártérítést is kaphatnának.

Miért jobb, ha jogi szakértőnk képviseli az Ön érdekeit?

  • Mert csak kártérítési ügyekkel foglalkozik, így nagy tapasztalattal rendelkezik.
  • Mert nem az Ön ügye lesz az első kártérítési ügye ebben az évben.
  • Mert a kártérítési jogszabályok folyamatosan változnak, ő ezeket nyomon követi, így nem kerüli el semmi újdonság a figyelmét.
  • Mert megfelelő szakértői kapcsolatokkal rendelkezik a kártérítések területén.

Kérdése van baleseti kártérítését illetően?

Ha Ön bizonytalan kártérítésének összegét, illetve az eljárás folyamatát tekintve, keressen minket a Kapcsolat menüpontban található elérhetőségek valamelyikén – hívjon telefonon vagy írjon emailt – , és készséggel válaszolunk kérdéseire. Ha szeretne részt venni ingyenes személyes konzultációnkon, adja meg adatait jobboldalt, és kérjen időpontot!