“Bárcsak ne szédülnék minden egyes nap”
“Szeretném, hogy minél gyorsabban visszanyerjem régi önmagam”

Munkahelyén történt egy baleset, amelyben súlyos koponyasérülést szenvedett? Közlekedési balesetben egy agysérülés, koponyasérülés során eszméletét vesztette, és maradandó a károsodás? Nem Ön a felelős, mégsem fizet a biztosító?

Egy ügyfelünk sétált az utcán, amikor is egy rossz állapotú épület tetejéről fejére zuhant egy cserép. Súlyos koponyasérülést szenvedett, elveszítette eszméletét, és életveszélyes állapotban szállították kórházba, ahol azonnal megműtötték. A sikeres beavatkozás után a kórházi megfigyelés még hetekig tartott. Később haza engedték, de agya egyes részeinek működése véglegesen károsodott. Emlékezet-koponyasérülés és látászavarral küzd, és a koponyasérülés következményeként kialakultak olyan hormonális változások, amelyek a későbbiekben cukorbetegséget okozhatnak. Ugyan a társasház elismerte a felelősségét a történtekben, de a biztosító csak olyan csekély mértékű kártérítést ajánlott fel, amely a rehabilitáció költségeit és a munkájában kiesett időszak bérét sem pótolja.

Szeretné a lehető legjobb szakembereket felfogadni, akik segítségével gyorsabban felépülhet?  

Ügyfeleink gyakran félnek attól, sosem lesz annyi pénzük, hogy tényleg jó orvoshoz, terapeutához forduljanak, akik hozzáértéssel segítik gyógyulásukat. Félnek, hogy a kártérítési összeg nem fedezi a rehabilitációt, a szükséges orvosi segédeszközöket. Túl bonyolultnak találják a kártérítéssel kapcsolatos ügyintézést, úgy érzik, nem képesek harcolni a biztosítóval vagy munkáltatójukkal szemben.

Habár koponyája sérülését nem tudjuk meggyógyítani, teste egészségét nem tudjuk visszaadni, de tapasztalt, kártérítési ügyekre specializálódott jogi partnereink képesek megszerezni azt a lehető legmagasabb kártérítést, amelyet balesete, sérülése miatt jogilag indokolt lenne, hogy megkapjon, amely pénzösszeget a gyógyulásra, rehabilitációra és a szükséges ápoltatásra fordíthat. Ráadásul ügyét kizárólag sikerdíj ellenében képviselik, így abban segítenek, hogy először is hozzájusson a felépüléshez szükséges kártérítéshez.

Szeretne újra teljes életet élni a sérülés mellékhatásai nélkül?

A BalesetUtán.hu olyan profi jogi szakértő partnerekkel dolgozik, akik csak és kizárólag kártérítésekkel foglalkoznak. A kifejezetten baleseti kártérítésekre szakosodott specialistáink nem hagyják egyedül ügyfeleiket a biztosítókkal és károkozókkal szemben, vállalják a problémás ügyeket is. A sikerdíjas szolgáltatás azt jelenti, nem kérünk előre pénzt az Ön jogi képviseletéhez, az ügyvédi munkadíjat csakis a sikeres kártérítési eljárás után számoljuk fel.

A biztosítókat nehéz elérni, de ha sikerül is, nem könnyű velük hadakozni. Általában nevetségesen kis összeget ajánlanak, a károsultak sokszor nem tudják, hogy a megítélt összekoponyasérülés sebesülésgnél akár háromszor-négyszer több kártérítést is kaphatnának.

Miért jobb, ha jogi szakértőnk képviseli az Ön érdekeit?

  • Mert csak kártérítési ügyekkel foglalkozik, így nagy tapasztalattal rendelkezik.
  • Mert nem az Ön ügye lesz az első kártérítési ügye ebben az évben.
  • Mert a kártérítési jogszabályok folyamatosan változnak, ő ezeket nyomon követi, így nem kerüli el semmi újdonság a figyelmét.
  • Mert megfelelő szakértői kapcsolatokkal rendelkezik a kártérítések területén.

Kérdése van baleseti kártérítését illetően?

Ha Ön bizonytalan kártérítésének összegét, illetve az eljárás folyamatát tekintve, keressen minket a Kapcsolat menüpontban található elérhetőségek valamelyikén – hívjon telefonon vagy írjon emailt – , és készséggel válaszolunk kérdéseire. Ha szeretne részt venni ingyenes személyes konzultációnkon, adja meg adatait jobboldalt, és kérjen időpontot!