“Szeretném, ha teljesen rendbe jönne a kezem.”
“Szeretném maximálisan elvégezni azokat a fizikai feladataimat, amelyeket a baleset előtt.”

Eltörött a keze egy balesetben, amit más okozott? Egy munkabaleset következtében eltörött a csuklója? A biztosító minimális összeget ajánlott, amely a lábadozás ideje alatt egyáltalán nem fedezi az Ön munkabér kiesését?

Ügyfelünknek egy közúti baleset során eltörött az egyik alkarcsontja. Azóta is nehezen gyógyul, időjárásra érzékeny, fáj, gyenge. Tekintve, hogy a hivatása masszőr, a keze a munkaeszköze, így a felépülés ideje alatt kiesik jövedelme, de már később sem biztos, hogy ugyanúgy tudja majd használni a kezét. Hosszútávon lehetséges, hogy csak a műtét a megoldás, amely újabb költségekkel és lábadozással járna, ám a biztosító nem fizet. De van az ilyen esetekre megoldás, olvasson tovább!

toresek

Vannak olyan hivatások, amelyeknél, ha a károsult nem tudja ellátni munkaköri feladatait, nagyon magas kártérítési összeg illetné meg. A magyar gyakorlat szerint fokozottan figyelembe veszik ezt, de nem a biztosítók! Ha Ön nem tapasztalt a kártérítési eljárásokban, érdemes profik segítségét kérnie, annak érdekében, hogy a kártérítés valódi, jogos összegét kapja. A biztosítók érdeke az, hogy minél kevesebb kártérítési összeget fizessenek, holott annak akár háromszorosa vagy négyszerese is járna a károsultnak.

Szeretné Ön is erős és egészséges kezében tartani majd unokáit?  

Ügyfeleink gyakran félnek attól, hogy sosem lesz annyi pénzük, hogy tényleg jó orvoshoz, terapeutához forduljanak, akik hozzáértéssel segítik gyógyulásukat. Azonban a kártérítéssel kapcsolatos ügyintézést túl bonyolultnak találják, úgy érzik, nem képesek harcolni a biztosítóval vagy munkáltatójukkal szemben.

Habár sérült karjának csontját nem tudjuk összeforrasztani, egészségét nem tudjuk visszaadni, de tapasztalt, szakértő partnereink képesek megszerezni azt a lehető legmagasabb kártérítést, amelyet balesete, sérülése miatt jogilag indokolt lenne, hogy megkapjon, amely pénzösszeget a gyógyulásra, rehabilitációra és a szükséges ápoltatásra fordíthat. Ráadásul ügyét kizárólag sikerdíj ellenében képviselik, így abban segítenek, hogy először is hozzájusson a teljes felépüléshez szükséges kártérítéshez.

Tudta Ön…?

A kéztörés, annak ellenére, hogy összeforr a csont, maradandó sérülésnek számít, amely kártérítési összege akár milliós nagyságrendű is lehet.

Legyen képes ellátni újra maximálisan azokat a feladatait, amiket eddig!

A BalesetUtán.hu olyan profi jogi szakértő partnerekkel dolgozik, akik csak és kizárólag kártérítésekkel foglalkoznak. A kifejezetten baleseti kártérítésekre szakosodott specialistáink nem hagyják egyedül ügyfeleiket a biztosítókkal és károkozókkal szemben, vállalják a problémás ügyeket is. A sikerdíjas szolgáltatás azt jelenti, nem kérünk előre pénzt az Ön jogi képviseletéhez, az ügyvédi munkadíjat csakis a sikeres kártérítési eljárás után számoljuk fel.

72

Miért jobb, ha jogi szakértőnk képviseli az Ön érdekeit?

  • Mert csak kártérítési ügyekkel foglalkozik, így nagy tapasztalattal rendelkezik.
  • Mert nem az Ön ügye lesz az első kártérítési ügye ebben az évben.
  • Mert a kártérítési jogszabályok folyamatosan változnak, ő ezeket nyomon követi, így nem kerüli el semmi újdonság a figyelmét.
  • Mert megfelelő szakértői kapcsolatokkal rendelkezik a kártérítések területén.

Kérdése van baleseti kártérítését illetően?

Ha Ön bizonytalan kártérítésének összegét, illetve az eljárás folyamatát tekintve, keressen minket a Kapcsolat menüpontban található elérhetőségek valamelyikén – hívjon telefonon vagy írjon emailt – , és készséggel válaszolunk kérdéseire. Ha szeretne részt venni ingyenes személyes konzultációnkon, adja meg adatait jobboldalt, és kérjen időpontot!