“Szeretnék fájdalom nélkül ráállni a lábamra”
“Jó lenne, ha bírná lábam a terhelést, és nagy sétákat tehetnék.”

Sérülést szenvedett a lába, de a biztosító nagyon kis összeget ajánlott? Közúti baleset során vagy a munkahelyén történt a baleset, de nem Ön a felelős? Ne elégedjen meg a biztosító által felkínált összeggel, amíg nem tájékozódott az Önt VALÓBAN megillető összegről!

Ügyfelünknek egy autóbaleset során eltörött a sípcsontja, a járművet nem ő vezette, csak utas volt, tehát önhibáján kívül sérült meg. Az orvosi ellátás után egy hónapig fekvőgipszet viselt, majd ezt váltotta további egy hónapra a járógipsz, amellyel az első időszakban is csak mankóval kiegészítve volt képes lábra állni. Az első másfél hónapban a lábtörés miatt nem tudta végezni munkáját, nem tudott bejárni munkahelyére, sőt, tekintve, hogy egyedül él, önmagát sem volt képes ellátni. Segítségre volt szüksége, ápolásra, amely az indokolt másfél hónapig igen magas költségekkel jár, kifejezetten, ha a sérült is elesik a havi teljes jövedelmétől. Számára a kárt okozó fél biztosítója egy nevetségesen alacsony kártérítési összeget ajánlott fel, amelyet szerencsére nem fogadott el, hiszen töredékét fedezné csak lábadozási költségeinek. Ráadásul hiába gyógyul fel, sérült végtagja már sosem lesz a régi, a rendszeres gyógytorna kezelés ellenére sem.

crutch 3d

Ön is szeretne újra fájdalom nélkül sétálni, sportolni?

Ügyfeleink gyakran félnek attól, hogy sosem lesz annyi pénzük, hogy tényleg jó orvoshoz, terapeutához, gyógytornászhoz forduljanak, akik hozzáértéssel segítik gyógyulásukat. Azonban a kártérítéssel kapcsolatos ügyintézést túl bonyolultnak találják, úgy érzik, nem képesek harcolni a biztosítóval vagy munkáltatójukkal szemben.broken-leg_342x198_108880219

 

Habár sérült végtagjának csontját nem tudjuk összeforrasztani, egészségét nem tudjuk visszaadni, de tapasztalt, kártérítési ügyekre szakosodott partnereink képesek megszerezni azt a lehető legmagasabb kártérítést, amelyet balesete, sérülése miatt jogilag indokolt lenne, hogy megkapjon, amely pénzösszeget a gyógyulásra, rehabilitációra és a szükséges ápoltatásra fordíthat. Ráadásul ügyét kizárólag sikerdíj ellenében képviselik, így abban segítenek, hogy először is hozzájusson a teljes felépüléshez szükséges kártérítéshez.

Tudta Ön…?

A lábtörés annak ellenére, hogy a csont előbb utóbb összeforr, maradandó sérülésnek számít, amely kártérítési összege akár milliós nagyságrendű is lehet, ha szakértőkre bízza a kártérítési eljárás intézését.

A BalesetUtán.hu olyan profi jogi szakértő partnerekkel dolgozik, akik csak és kizárólag kártérítésekkel foglalkoznak. A kifejezetten baleseti kártérítésekre szakosodott specialistáink nem hagyják egyedül ügyfeleiket a biztosítókkal és károkozókkal szemben, vállalják a problémás ügyeket is. A sikerdíjas szolgáltatás azt jelenti, nem kérünk előre pénzt az Ön jogi képviseletéhez, az ügyvédi munkadíjat csakis a sikeres kártérítési eljárás után számoljuk fel.

 Miért jobb, ha jogi szakértőnk képviseli az Ön érdekeit?

gyogytorna_m

  • Mert csak kártérítési ügyekkel foglalkozik, így nagy tapasztalattal rendelkezik.
  • Mert nem az Ön ügye lesz az első kártérítési ügye ebben az évben.
  • Mert a kártérítési jogszabályok folyamatosan változnak, ő ezeket nyomon követi, így nem kerüli el semmi újdonság a figyelmét.
  • Mert megfelelő szakértői kapcsolatokkal rendelkezik a kártérítések területén.

Kérdése van baleseti kártérítését illetően?

Ha Ön bizonytalan kártérítésének összegét, illetve az eljárás folyamatát tekintve, keressen minket a Kapcsolat menüpontban található elérhetőségek valamelyikén – hívjon telefonon vagy írjon emailt – , és készséggel válaszolunk kérdéseire. Ha szeretne részt venni ingyenes személyes konzultációnkon, adja meg adatait jobboldalt, és kérjen időpontot!