“Habár lábamat sosem kaphatom vissza, szeretnék teljes életet élni.”
“Szeretném ellátni magam egy kézzel is.”

 

Egy balesetben olyan mértékben roncsolódott végtagja, hogy az orvosok kénytelenek voltak eltávolítani?
Csökkentett munkaképességűként tudja, hogy a biztosító által felajánlott járadék nem lenne elég az eddigi életszínvonala megtartásához?

Egyik ügyfelünk lábára ráesett egy több tonnás munkagép, amely során annyira roncsolódtak lábszára erei, idegei, izmai és csontjai, hogy a sebészeknek muszáj volt az amputáció a kórházban. A sokk után nagyon nehéz a sérült rehabilitációja, hosszú a gyógyulási folyamat, és a trauma nagyon megviseli a családot is. Ráadásul ügyfelünk munkáltatója sem járt el korrekten a baleset és annak következményeit illetően, nem tájékoztatta megfelelően, ezáltal a károsult nem volt tisztában azzal sem, jogosan milyen mértékű kártérítés illetné meg. Egy ilyen sajnálatos baleset után sok esetben át kell alakítani, akadálymentesíteni a lakást, és ápolót, pszichológust szükséges alkalmazni annak érdekében, hogy minél hatékonyabb és gyorsabb legyen a gyógyulási folyamat. Hosszútávon a végtagprotézis a legideálisabb megoldás, amely minőségétől függően költséges, de a járás újrakezdése, elsajátítása a segédeszközzel is idő­ és pénzigényes feladat, és sajnos ezt a rengeteg költséget a biztosítók nem szeretik maguktól kifizetni a károsultaknak.

Ön is meg szeretné könnyíteni életét, és kihasználna minden adódó lehetőséget, hogy újra aktív életet élhessen?

Ügyfeleink gyakran félnek attól, sosem lesz annyi pénzük, hogy tényleg jó orvoshoz, terapeutához forduljanak, akik hozzáértéssel segítik gyógyulásukat​. Félnek, hogy a kártérítési összeg nem fedezi a hosszútávú megoldásokat, protéziseket, a lakásátalakítást. Túl bonyolultnak találják a kártérítéssel kapcsolatos ügyintézést, úgy érzik, nem képesek harcolni a biztosítóval vagy munkáltatójukkal szemben.

Habár végtagját, egészségét nem tudjuk visszaadni, de kártérítési ügyekre szakosodott jogi partnereink képesek megszerezni azt a lehető legmagasabb kártérítést, amelyet balesete, sérülése miatt jogilag indokolt lenne, hogy megkapjon​, amely pénzösszeget a gyógyulásra, rehabilitációra és a szükséges ápoltatásra fordíthat. Ráadásul ügyét kizárólag sikerdíj​ellenében képviselik, így abban segítenek, hogy először is hozzájusson a felépüléshez szükséges kártérítéshez.

Ne dőljön be a biztosítók látszólag kedvező ajánlatainak!amputáció

A BalesetUtán.hu olyan profi jogi szakértő partnerekkel dolgozik, akik csak és kizárólag kártérítésekkel foglalkoznak. A kifejezetten baleseti kártérítésekre szakosodott specialistáink​ nem hagyják egyedül ügyfeleiket a biztosítókkal és károkozókkal szemben, vállalják a problémás ügyeket ​is. A sikerdíjas szolgáltatás azt jelenti, nem kérnek előre pénzt az Ön jogi képviseletéhez, az ügyvédi munkadíjat csakis a sikeres kártérítési eljárás után számolják fel.

A biztosítókat nehéz elérni, de ha sikerül is, nem könnyű velük hadakozni. Általában nevetségesen kis összeget ajánlanak​, a károsultak sokszor nem tudják, hogy a megítélt összegnél akár háromszor­-négyszer több kártérítést is kaphatnának.

Miért jobb, ha jogi szakértő képviseli az Ön érdekeit?

  • Mert csak kártérítési ügyekkel foglalkozik, így nagy tapasztalattal rendelkezik​.
  • Mert nem az Ön ügye lesz az első kártérítési ügye​ ebben az évben.
  • Mert a kártérítési jogszabályok folyamatosan változnak,​ő ezeket nyomon követi, így nem kerüli el semmi újdonság a figyelmét.
  • Mert megfelelő szakértői kapcsolatokkal rendelkezik ​a kártérítések területén.

Kérdése van baleseti kártérítését illetően?

Ha Ön bizonytalan kártérítésének összegét, illetve az eljárás folyamatát tekintve, keressen minket a Kapcsolat menüpontban található elérhetőségek valamelyikén – hívjon telefonon vagy írjon emailt – , és készséggel válaszolunk kérdéseire. Ha szeretne részt venni ingyenes személyes konzultációnkon, adja meg adatait jobboldalt, és kérjen időpontot!