“Szeretném, hogy ugyanolyan legyen fogsorom, mint a baleset előtt!”
“Szeretnék szép fogakkal, önfeledten mosolyogni!”

Balesetet szenvedett, amelyben letörött a foga? Nem Ön volt a hibás, mégsem fizet eleget  a biztosító?

fogtörés után

Ügyfelünknek egy közúti baleset folyamán letörött a két metszőfoga. Habár azonnal megcsináltatta, nem lett szép az eredmény, sőt egy idő múlva az illesztésnél elszíneződött. A biztosító nem fedezte a fogászati helyreállítást. A károsult fél, hogy ez az ideiglenes megoldás nem tart sokáig, és újra le fog törni a foga. A fogászati kezelés miatt hiányzott a munk ahelyéről, amely bevételkiesést eredményezett. Szeretne egy hosszútávú, minőségi megoldást, mert jelenleg csúnyának érzi magát, fél, hogy a hibás fogai miatt az emberek elítélik, ám az implantátum vagy a korona megcsináltatása nagyon költségesek számára. Azonban az olyan esztétikai sérülés, mint a fogtörés is maradandó károsodásnak számít, így joga van a teljes fogászati kezelés megtérülésére.

Szeretne Ön is olyan fogsort, amilyen az eredeti volt?

Az ügyfelek gyakran félnek, hogy sosem lesz annyi pénzük, hogy tényleg jó minőségben pótolják fogaikat, de a kártérítéssel kapcsolatos ügyintézést túl bonyolultnak találják, úgy érzik, szélmalomharcot vívnak a biztosítókkal szemben.

Ugyan fogai szépségét, egészségét nem tudjuk visszaadni, de kártérítési ügyekre szakosodott jogi partnereink képesek megszerezni azt a legmagasabb kártérítést, amelyet balesete, sérülése miatt jogilag indokolt lenne, hogy megkapjon, ráadásul úgy, hogy ezért nem szükséges előre fizetnie. Ügyét kizárólag sikerdíjért képviselik, így abban segítenek, hogy ezt a pénzösszeget a gyógyulásra, esztétikai korrigálásra fordíthassa.

Újra felszabadultan mosolyoghat!

A BalesetUtán.hu olyan profi jogi szakértő partnerekkel dolgozik, akik csak és kizárólag kártérítésekkel foglalkoznak. A kifejezetten baleseti kártérítésekre szakosodott specialistáink nem hagyják egyedül ügyfeleiket a biztosítókkal és károkozókkal szemben, vállalják a problémás ügyeket is. A sikerdíjas szolgáltatás azt jelenti, nem kérünk előre pénzt az Ön jogi képviseletéhez, az ügyvédi munkadíjat csakis a sikeres kártérítési eljárás után számoljuk fel.mosoly - fogtörés után

A biztosítókat nehéz elérni, de ha sikerül is, nem könnyű velük hadakozni. Általában nevetségesen kis összeget ajánlanak, a károsultak sokszor nem tudják, hogy a megítélt összegnél akár háromszor-négyszer több kártérítést is kaphatnának.

 

 Miért jobb, ha jogi szakértőnk képviseli az Ön érdekeit?

  • Mert csak kártérítési ügyekkel foglalkozik, így nagy tapasztalattal rendelkezik.
  • Mert nem az Ön ügye lesz az első kártérítési ügye ebben az évben.
  • Mert a kártérítési jogszabályok folyamatosan változnak, ő ezeket nyomon követi, így nem kerüli el semmi újdonság a figyelmét.
  • Mert megfelelő szakértői kapcsolatokkal rendelkezik a kártérítések területén.

 

Kérdése van baleseti kártérítését illetően?

Ha Ön bizonytalan kártérítésének összegét, illetve az eljárás folyamatát tekintve, keressen minket a Kapcsolat menüpontban található elérhetőségek valamelyikén – hívjon telefonon vagy írjon emailt – , és készséggel válaszolunk kérdéseire. Ha szeretne részt venni ingyenes személyes konzultációnkon, adja meg adatait jobboldalt, és kérjen időpontot!