“Szeretnék újra életerős és egészséges lenni, mint a balesetem előtt!”
“Szeretnék a rehabilitáció alatt is a baleset előtti színvonalon élni!”

 

Egy munkahelyi vagy közlekedési baleset során egészségkárosodást szenvedett, amely következtében munkaképessége csökkent? Nem Ön volt a hibás, a biztosító által ajánlott összeg pedig nem fedezi egészségügyi kiadásait?

egészségkárosodás

Egyik nehéz munkakörülmények között dolgozó ügyfelünk munkája során a rendszeres kézi tehermozgatás hatására komoly egészségkárosodást szenvedett. Elsősorban a gerinc és a mellette lévő lágyrészek húzódása és szakadása következett be. Folyamatos fájdalmai miatt nem tudta folytatni korábbi munkáját, hétköznapi teendőit nehezen látta el. Gyógyulása érdekében elengedhetetlenné vált, hogy költséges kezeléseken, illetve gyógytornán vegyen részt. Munkáltatója szerint csak minimális összegű kártérítés jár neki, amely nem fedezi a kialakult helyzettel járó kiadásokat, holott az egészségkárosodás tükrében, teljes körűen neki kellene megtéríteni a gyógyulási költségeket és a kiesett havi jövedelmeket.

Ön is szeretne újra fájdalom nélkül élni, dolgozni és élvezni a mozgást?

Ügyfeleink gyakran félnek attól, sosem lesz annyi pénzük, hogy tényleg jó orvoshoz, terapeutához forduljanak, akik hozzáértéssel segítik gyógyulásukat. Félnek, hogy a kártérítési összeg nem fedezi a hosszútávú megoldásokat, a rehabilitációt, a segédeszközök megvásárlását. Túl bonyolultnak találják a kártérítéssel kapcsolatos ügyintézést, úgy érzik, nem képesek harcolni a biztosítóval vagy munkáltatójukkal szemben. 

Habár egészségét nem tudjuk visszaadni, de kártérítési ügyekre szakosodott jogi partnereink képesek megszerezni azt a lehető legmagasabb kártérítést, amelyet balesete, sérülése miatt jogilag indokolt lenne, hogy megkapjon, amely pénzösszeget a gyógyulásra, rehabilitációra és a szükséges ápoltatásra fordíthat. Ráadásul ügyét kizárólag sikerdíj ellenében képviselik, így abban segítenek, hogy először is hozzájusson a felépüléshez szükséges kártérítéshez.

Ön is szeretné megkönnyíteni életét, és kihasználna minden adódó lehetőséget, hogy teljesebb életet élhessen?

maradandó egészségkárosodás

A BalesetUtán.hu olyan profi jogi szakértő partnerekkel dolgozik, akik csak és kizárólag kártérítésekkel foglalkoznak. A kifejezetten baleseti kártérítésekre szakosodott specialistáink nem hagyják egyedül ügyfeleiket a biztosítókkal és károkozókkal szemben, vállalják a problémás ügyeket is. A sikerdíjas szolgáltatás azt jelenti, nem kérünk előre pénzt az Ön jogi képviseletéhez, az ügyvédi munkadíjat csakis a sikeres kártérítési eljárás után számoljuk fel.

A biztosítókat nehéz elérni, de ha sikerül is, nem könnyű velük hadakozni. Általában nevetségesen kis összeget ajánlanak, a károsultak sokszor nem tudják, hogy a megítélt összegnél akár háromszor-négyszer több kártérítést is kaphatnának.

Miért jobb, ha jogi szakértőnk képviseli az Ön érdekeit?
  • Mert csak kártérítési ügyekkel foglalkozik, így nagy tapasztalattal rendelkezik.
  • Mert nem az Ön ügye lesz az első kártérítési ügye ebben az évben.
  • Mert a kártérítési jogszabályok folyamatosan változnak, ő ezeket nyomon követi, így nem kerüli el semmi újdonság a figyelmét.
  • Mert megfelelő szakértői kapcsolatokkal rendelkezik a kártérítések területén.

 

Kérdése van baleseti kártérítését illetően?

Ha Ön bizonytalan kártérítésének összegét, illetve az eljárás folyamatát tekintve, keressen minket a Kapcsolat menüpontban található elérhetőségek valamelyikén – hívjon telefonon vagy írjon emailt – , és készséggel válaszolunk kérdéseire. Ha szeretne részt venni ingyenes személyes konzultációnkon, adja meg adatait jobboldalt, és kérjen időpontot!