“Habár a külsőm sosem lesz a régi, szeretnék teljes életet élni az égési sérülés után!” 
“Szeretném a lehető legjobb végeredményt kapni a műtét után!”

burns_2Egy munkahelyi baleset során égési sérülést szenvedett? Nem ön volt a hibás, a biztosító mégsem hajlandó fizetni?

Egyik fűtési rendszerekkel foglalkozó ügyfelünk súlyos égési sérülést szenvedett munkája során. Felsőteste és nyaka annyira megégett, hogy a felszíni, helyi kezelés nem volt elegendő, ezért műtéti beavatkozást kellett végrehajtani rajta. A műtét során eltávolították az elhalt szöveteket, majd plasztikai műtéttel pótolták a bőrt. Idővel ügyfelünket hazaengedték a kórházból, azonban ezzel még nem ért véget a kezelés, az égési sérülés utáni rehabilitáció egy-másfél évig is eltarthat, de az orvosok szerint bőre sosem lesz olyan, mint régen. Az égési sérülések kezelése és rehabilitációja rendkívül költséges, amelyet a munkáltató által felajánlott kártérítési összegből nem lehet teljes mértékben fedezni, nem is beszélve a kiesett havi munkabérekről.

Szeretné a lehető legjobb szakembereket felfogadni, akik segítségével gyorsabban felépülhet?  

BurnInjury

Ügyfeleink gyakran félnek attól, hogy sosem lesz annyi pénzük, hogy tényleg jó orvoshoz, terapeutához, plasztikai sebészhez forduljanak, akik hozzáértéssel segítik gyógyulásukat. Azonban a kártérítéssel kapcsolatos ügyintézést túl bonyolultnak találják, úgy érzik, nem képesek harcolni a biztosítóval vagy munkáltatójukkal szemben.

Habár sérült bőrfelületét nem tudjuk meggyógyítani, egészségét nem tudjuk visszaadni, de tapasztalt, jogi partnereink képesek megszerezni azt a lehető legmagasabb kártérítést, amely sérülése miatt jogilag indokolt lenne, hogy megkapjon, amely pénzösszeget a gyógyulásra, rehabilitációra és a szükséges ápoltatásra fordíthat. Ráadásul ügyét kizárólag sikerdíj ellenében képviselik, így abban segítenek, hogy először is hozzájusson a teljes felépüléshez szükséges kártérítéshez.

Ne dőljön be a biztosítók látszólag kedvező ajánlatainak!   

A BalesetUtán.hu olyan profi jogi szakértő partnerekkel dolgozik, akik csak és kizárólag kártérítésekkel foglalkoznak. A kifejezetten baleseti kártérítésekre szakosodott specialistáink nem hagyják egyedül ügyfeleiket a biztosítókkal és károkozókkal szemben, vállalják a problémás ügyeket is. A sikerdíjas szolgáltatás azt jelenti, nem kérünk előre pénzt az Ön jogi képviseletéhez, az ügyvédi munkadíjat csakis a sikeres kártérítési eljárás után számoljuk fel.

Miért jobb, ha jogi szakértőnk képviseli az Ön érdekeit?

  • Mert csak kártérítési ügyekkel foglalkozik, így nagy tapasztalattal rendelkezik.
  • Mert nem az Ön ügye lesz az első kártérítési ügye ebben az évben.
  • Mert a kártérítési jogszabályok folyamatosan változnak, ő ezeket nyomon követi, így nem kerüli el semmi újdonság a figyelmét.
  • Mert megfelelő szakértői kapcsolatokkal rendelkezik a kártérítések területén.

Kérdése van baleseti kártérítését illetően?

Ha Ön bizonytalan kártérítésének összegét, illetve az eljárás folyamatát tekintve, keressen minket a Kapcsolat menüpontban található elérhetőségek valamelyikén – hívjon telefonon vagy írjon emailt – , és készséggel válaszolunk kérdéseire. Ha szeretne részt venni ingyenes személyes konzultációnkon, adja meg adatait jobboldalt, és kérjen időpontot!