“Szeretnék újra fájdalom nélkül sétálni és sportolni!”
“Szeretném segítség nélkül ellátni teendőimet és visszanyerni egészségemet!”

 

Bokatörést szenvedett egy balesetben, amelyet más okozott? A biztosító minimális összeget ajánlott, amely a lábadozás ideje alatt egyáltalán nem fedezi az Ön munkabér kiesését?

Ügyfelünket kerékpározás közben elütötte egy autó. Az autó nem haladt nagy sebességgel, de sajnos ügyfelünk így sem úszta meg sérülések nélkül, külső bokatörést szenvedett. Törött csontját műtéttel kellett helyreigazítani, ezt több hetes fekvőgipsz, majd  járógipsz követte. Az első hetekben egyáltalán nem tudta ellátni magát, ezért férje ápolására szorult, így mindketten hiányoztak munkahelyükről. Habár a bokatörés után ügyfelünk bokacsontja végül összeforrt, a mai napig érzékeny, és félő, hogy már sosem lesz a régi, a rendszeres gyógytorna ellenére sem. Az autó vezetőjének biztosítója elsőre csak minimális összegű kártérítést ajánlott fel, amely csak részben fedezi a kiesett munkabért, a gyógytornász és a kezelések költségeit.

Ön is szeretne újra fájdalom nélkül aktív életet élni?

Bokatörés

Ügyfeleink gyakran félnek attól, hogy sosem lesz annyi pénzük, hogy tényleg jó orvoshoz, terapeutához, gyógytornászhoz forduljanak, akik hozzáértéssel segítik gyógyulásukat. Azonban a kártérítéssel kapcsolatos ügyintézést túl bonyolultnak találják, úgy érzik, nem képesek harcolni a biztosítóval vagy munkáltatójukkal szemben.

Habár sérült csontjait nem tudjuk összeforrasztani, egészségét nem tudjuk visszaadni, de tapasztalt, baleseti kártérítési ügyekre specializálódott szakértőink képesek megszerezni azt a lehető legmagasabb kártérítést, amelyet balesete, sérülése miatt jogilag indokolt lenne, hogy megkapjon, amely pénzösszeget a gyógyulásra, rehabilitációra és a szükséges ápoltatásra fordíthat. Ráadásul ügyét kizárólag sikerdíj ellenében képviselik, így abban segítenek, hogy először is hozzájusson a teljes felépüléshez szükséges kártérítéshez.

Tudta Ön…?

A csonttörés annak ellenére, hogy a csont előbb utóbb összeforr, maradandó sérülésnek számít, amely kártérítési összege akár milliós nagyságrendű is lehet, ha szakértőkre bízza a kártérítési eljárás intézését.

Legyen képes újra ellátni azokat a teendőit, amiket eddig!

A BalesetUtán.hu olyan profi jogi szakértő partnerekkel dolgozik, akik csak és kizárólag kártérítésekkel foglalkoznak. A kifejezetten baleseti kártérítésekre szakosodott specialistáink nem hagyják egyedül ügyfeleiket a biztosítókkal és károkozókkal szemben, vállalják a problémás ügyeket is. A sikerdíjas szolgáltatás azt jelenti, nem kérünk előre pénzt az Ön jogi képviseletéhez, az ügyvédi munkadíjat csakis a sikeres kártérítési eljárás után számoljuk fel.

 Miért jobb, ha jogi szakértőnk képviseli az Ön érdekeit?

  • Mert csak kártérítési ügyekkel foglalkozik, így nagy tapasztalattal rendelkezik.
  • Mert nem az Ön ügye lesz az első kártérítési ügye ebben az évben.
  • Mert a kártérítési jogszabályok folyamatosan változnak, ő ezeket nyomon követi, így nem kerüli el semmi újdonság a figyelmét.
  • Mert megfelelő szakértői kapcsolatokkal rendelkezik a kártérítések területén.

 

Kérdése van baleseti kártérítését illetően?

Ha Ön bizonytalan kártérítésének összegét, illetve az eljárás folyamatát tekintve, keressen minket a Kapcsolat menüpontban található elérhetőségek valamelyikén – hívjon telefonon vagy írjon emailt – , és készséggel válaszolunk kérdéseire. Ha szeretne részt venni ingyenes személyes konzultációnkon, adja meg adatait jobboldalt, és kérjen időpontot!