“Szeretném, ha bírná a terhelést a lábam és nagy sétákat tehetnék.”
“Jó lenne újra fájdalom nélkül kertészkedni!”

 

Csonttörést szenvedett egy balesetben, amit más okozott? Egy munkabaleset következtében eltörött a bokája? A biztosító minimális összeget ajánlott, amely a lábadozás ideje alatt egyáltalán nem fedezi az Ön munkabér kiesését?

csonttörés

Ügyfelünk egy társasház előtti jeges járdán elcsúszott és eltörte bokáját. Egyértelműen a ház üzemeltetőjének felelőssége volt a ház körüli járdák, lépcsők síkosságmentesítése, ám ezt nem tette meg. Ügyfelünk több hétig fekvőgipszben, majd járógipszben volt, de utóbbival is csak mankókra támaszkodva tudott járni. Az első hetekben nem tudta magát ellátni, ezért férje ápolására szorult, így mindketten hiányoztak munkahelyükről. Habár ügyfelünk bokacsontja végül összeforrt, a mai napig érzékeny, csak kis mértékben terhelhető, időjárásra érzékeny, és félő, hogy örökre sántikálni fog, hiába a gyógytornás kezelés. Amikor megtörtént a baj, a társasház biztosítója elsőre nagyon csekély összegű kártérítést ajánlott fel, amely csak részben fedezte volna a csonttörés utáni gyógyulást, felépülés költségeit.

Ön is szeretne újra fájdalom nélkül aktív életet élni?

Ügyfeleink gyakran félnek attól, hogy sosem lesz annyi pénzük, hogy tényleg jó orvoshoz, terapeutához, gyógytornászhoz forduljanak, akik hozzáértéssel segítik gyógyulásukat. Azonban a kártérítéssel kapcsolatos ügyintézést túl bonyolultnak találják, úgy érzik, nem képesek harcolni a biztosítóval vagy munkáltatójukkal szemben.

Habár sérült csontjait nem tudjuk összeforrasztani, egészségét nem tudjuk visszaadni, de kártérítési ügyekre szakosodott jogi partnereink képesek megszerezni azt a lehető legmagasabb kártérítést, amelyet balesete, sérülése miatt jogilag indokolt lenne, hogy megkapjon, amely pénzösszeget a gyógyulásra, rehabilitációra és a szükséges ápoltatásra fordíthat. Ráadásul ügyét kizárólag sikerdíj ellenében képviselik, így abban segítenek, hogy először is hozzájusson a teljes felépüléshez szükséges kártérítéshez.

Tudta Ön…?

A csonttörés annak ellenére, hogy a csont előbb utóbb összeforr, maradandó sérülésnek számít, amely kártérítési összege akár milliós nagyságrendű is lehet, ha szakértőkre bízza a kártérítési eljárás intézését.

Legyen képes újra ellátni azokat a teendőit, amiket eddig!

A BalesetUtán.hu olyan profi jogi szakértő partnerekkel dolgozik, akik csak és kizárólag kártérítésekkel foglalkoznak. A kifejezetten baleseti kártérítésekre szakosodott specialistáink nem hagyják egyedül ügyfeleiket a biztosítókkal és károkozókkal szemben, vállalják a problémás ügyeket is. A sikerdíjas szolgáltatás azt jelenti, nem kérünk előre pénzt az Ön jogi képviseletéhez, az ügyvédi munkadíjat csakis a sikeres kártérítési eljárás után számoljuk fel.

Miért jobb, ha jogi szakértőnk képviseli az Ön érdekeit?csonttörés láb
  • Mert csak kártérítési ügyekkel foglalkozik, így nagy tapasztalattal rendelkezik.
  • Mert nem az Ön ügye lesz az első kártérítési ügye ebben az évben.
  • Mert a kártérítési jogszabályok folyamatosan változnak, ő ezeket nyomon követi, így nem kerüli el semmi újdonság a figyelmét.
  • Mert megfelelő szakértői kapcsolatokkal rendelkezik a kártérítések területén.

Kérdése van baleseti kártérítését illetően?

Ha Ön bizonytalan kártérítésének összegét, illetve az eljárás folyamatát tekintve, keressen minket a Kapcsolat menüpontban található elérhetőségek valamelyikén – hívjon telefonon vagy írjon emailt – , és készséggel válaszolunk kérdéseire. Ha szeretne részt venni ingyenes személyes konzultációnkon, adja meg adatait jobboldalt, és kérjen időpontot!