“Bárcsak még mindig itt lenne velem a férjem!”
“Szeretnék a veszteség ellenére is a baleset előtti színvonalon élni!”

Egy balesetben elvesztette szerettét? Nem ő volt a hibás, a biztosító mégis minimális összeget fizetne a halálos baleset után?

halálos baleset

Egyik ügyfelünk férje autóbalesetet szenvedett, amelyben életét vesztette. Férje csak utas volt a gépjárműben, azonban nem volt bekötve, ezért rögtön életét vesztette a karambolban. Ez a sajnálatos eset a lelki sérülések mellett megannyi kiadással járt a családnak. A temetési költségek, pszichológus költségei és a kiesett havi munkabérek nagyon megviselték ügyfelünket, aki három gyermekkel maradt egyedül. Ugyan a károkozó biztosítója elismerte felelősségét, de a család egyetlen fenntartójaként a keletkezett költségeket lehetetlen a biztosító által felajánlott összegből fedezni.

Ön is meg szeretné könnyíteni életét, és kihasználna minden adódó lehetőséget egy ilyen tragédia után?

Ügyfeleink gyakran félnek attól, sosem lesz annyi pénzük, hogy szerettük elvesztése után is a korábbi színvonalon élhessenek. Félnek, hogy a kártérítési összeg nem fedezi a hosszútávú megoldásokat, a kieső munkabért. Túl bonyolultnak találják a kártérítéssel kapcsolatos ügyintézést, úgy érzik, nem képesek harcolni a biztosítóval szemben.

Habár szerettét nem tudjuk visszahozni, de tapasztalt, kártérítési ügyekre szakosodott jogi partnereink képesek megszerezni azt a lehető legmagasabb kártérítést, amely az elhunyt elvesztése miatt jogilag indokolt lenne, hogy megkapjon, amely pénzösszeget a lelki gyógyulására és életszínvonalának fenntartására fordíthat. Ráadásul ügyét kizárólag sikerdíj ellenében képviselik, így abban segítenek, hogy először is hozzájusson a szükséges kártérítéshez.

Ne dőljön be a biztosítók látszólag kedvező ajánlatainak!   temető halálos baleset

A BalesetUtán.hu olyan profi jogi szakértő partnerekkel dolgozik, akik csak és kizárólag kártérítésekkel foglalkoznak. A kifejezetten baleseti kártérítésekre szakosodott specialistáink nem hagyják egyedül ügyfeleiket a biztosítókkal és károkozókkal szemben, vállalják a problémás ügyeket is. A sikerdíjas szolgáltatás azt jelenti, nem kérünk előre pénzt az Ön jogi képviseletéhez, az ügyvédi munkadíjat csakis a sikeres kártérítési eljárás után számoljuk fel.
 

A biztosítókat nehéz elérni, de ha sikerül is, nem könnyű velük hadakozni. Általában nevetségesen kis összeget ajánlanak, a károsultak sokszor nem tudják, hogy a megítélt összegnél akár háromszor-négyszer több kártérítést is kaphatnának.

Miért jobb, ha jogi szakértőnk képviseli az Ön érdekeit?

  • Mert csak kártérítési ügyekkel foglalkozik, így nagy tapasztalattal rendelkezik.
  • Mert nem az Ön ügye lesz az első kártérítési ügye ebben az évben.
  • Mert a kártérítési jogszabályok folyamatosan változnak, ő ezeket nyomon követi, így nem kerüli el semmi újdonság a figyelmét.
  • Mert megfelelő szakértői kapcsolatokkal rendelkezik a kártérítések területén.

Kérdése van baleseti kártérítését illetően?

Ha Ön bizonytalan kártérítésének összegét, illetve az eljárás folyamatát tekintve, keressen minket a Kapcsolat menüpontban található elérhetőségek valamelyikén – hívjon telefonon vagy írjon emailt – , és készséggel válaszolunk kérdéseire. Ha szeretne részt venni ingyenes személyes konzultációnkon, adja meg adatait jobboldalt, és kérjen időpontot!